Pro přečtení celého článku klepněte levým tlačítkem myši na jeho nadpis...

22.03.2014 - Modletice - Druhé provozní setkání

Ve dnech 21. až 23.3.2014 se koná na zámku v Modleticích u Prahy druhé březnové provozní setkání klubu modulové železnice Zababov. Železnice je sestavená z modulů v modelové velikosti H0. Sestava modulového kolejiště zabere celý velký zámecký sál. Toto setkání navazuje materiálově a organizačně na to první. To znamená, že se předpokládá stejná sestava modulů kolejiště a stejný grafikon jako při prvním setkání.

Viz též avizo této akce na stránkách klubu Zababov, www.zababov.cz (hledat pod záložkou "Akce" - v menu vlevo nahoře).

Náš KŽM je zván k účasti starších žáků na sobotu 22.3.2014, přičemž počítáme s navštěvou na celý den. Účast žáků je třeba hlásit předem vedoucím kroužků! Dopravu nezajišťujeme, je nutná podpora rodičů a dohoda s vedoucím.

Uzávěrka přihlášek je do pondělí 17.3.2014 do 20 hodin

Zatím jsou přihlášeni: Jakub Hlaváč, Bohouš Daníček, Matouš Havel, Michal Záhora, Jan Kaštánek (stav pondělí 17.3.2014 21:00)

Přihláška platí na sobotu 22.3.2014 od 10 do cca 18 hodin. Pokud jste při přihlášení výslovně neuvedli jinak, budu se pro vás snažit zajistit sobotní oběd.
Zkontrolujte si, prosím, zde na webu, že jsou obědy opravdu zajištěny. Dočtete se to zde na tomto místě. Aktualizaci provedu do pátku 12 hodin.

Místo akce: Modletice u Prahy - zámek.

Příjezd - D1 exit 11, po silnici 101 přes průmyslovou zónu, nebo po stejné silnici z druhé strany od Jesenice. Těsně kolem Modletic vede okruh, ale přímý exit tam není!! Je možno použít i autobus MHD 328, 428, případně další. Je však nutno si ověřit aktuální jízdní řád.

Doprava KŽM (jedno auto) zajišťuje jen odvoz vedoucích a materiálu, možná bude jedno místo volné.

Vzhledem k tomu, že vedoucí KŽM ručí klubu Zababov za hladký průběh a bezproblémové chování žáků, je účast možná jedině po předchozí přihlášení a dohodě s vedoucím KŽM příslušné skupiny (viz kontakty). Předběžně počítáme s výpravou do cca 4 až 6 žáků celkem za oba naše kroužky.

Těšíme se na příjemné společné zážitky při provozu modulového kolejiště.

Aleš Trdý
vedoucí KŽM
tel. 731 55 22 66

Rodiče byli informování na KŽM
Sem na web Vyvěšeno 15.03.2014
Další aktualizace po uzávěrce přihlášek ....